مواد لازم قطایف
آرد  ۱ و یک دوم پیمانه
مایه خمیر سه چهارم قاشق چایخوری
شکر   ۱ قاشق چایخوری
آب گرم ۱و یک دوم پیمانه
نمک  یک پنسه
شکر  ۴ قاشق چایخوری
دارچین  ۲ قاشق چایخوری
گردوی خردشده  ۲۲۰ گرم
روغن  برای سرخ کردن  به میزان لازم
شکر  ۲ و یک دوم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
آب ۱و یک دوم پیمانه
هل ۳ عدد
دارچین  ۳ شاخه
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:

برای تهیه این شیرینی لذیذ ابتدا مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه آب را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر و شکر در آب حل شود.
آرد و نمک را الک کنید و در کاسه ای بریزید. میان آرد را گود کنید و یک پیمانه آب و مخلوط مایه خمیر را در مرکز آن بریزید. سپس به آرامی آن ها را مخلوط کنید تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود. روی خمیر را یک ساعت بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر عمل بیاید.
در یک تابه نچسب ، مقداری روغن گرم کنید و حدود یک و یک دوم قاشق سوپخوری از مواد را به شکل دایره بریزید (حدوداً به قطر ۷ سانتی متر ). سپس صبر کنید تا زیر آن کمی طلایی شود و روی آن حباب هایی به وجود آید. اگر مخلوط سفت بود آب باقیمانده را به خمیر اضافه کنید. تمام خمیر را به همین ترتیب در روغن سرخ کنید دقت داشته باشید که تنها یک سمت خمیر در روغن سرخ می شود.
شیرینی های قطایف آماده را در بشقابی بچینید و روی آن را بپوشانید