مواد لازم کیک اسفناج
تخم مرغ | 5 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
آرد | 1 پیمانه |
پوره اسفناج خام | 3/4 پیمانه |
وانیل | 1 ق چ |
بیکینگ پودر | 1/2 ق چ |
روغن مایع | 1/2 پیمانه |
شیر | 1/4 پیمانه |
آب لیمو | 1 ق غ |
پوست لیمو | 1 ق غ رنده |
نمک | 1 پنسه یا نوک ق چایخوری |
گردو | به دلخواه و قابل حذف |
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ رو با هم زن بزنین تا کف کند بعد نصف شکر دستور رو اضافه کنید تا پفکی بشود ، زرده و بقیه ی شکر رو با هم زن بزنید تا سفید و کشدار شود
وانیل و آبلیمو و رنده ی پوست لیمو رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و هم بزنید آرد رو الک کنید و با بیکینگ پودر و یه پنسه نمک به مخلوط زرده اضافه کنید و با دور کند هم زن بزنید. شیر و پوره اسفناج رو به این مخلوط اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید
مخلوط بالا رو به سفیده های پفکی اضافه کنید و آروم زیر و رو کنید طوری که پف سفیده نخوابد. در مرحله ی آخر روغن رو اضافه کنید و بعد گردوی خرد شده رابه مواد اضافه کنید . مایه ی کیک را در ظرف مناسب بریزید و در فر که از قبل روشن کرده بودید با دمای صد و هشتاد تا دویست درجه سانتیگراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید.